Нардепи пішли на різдвяні канікули на сорок днів

Наступне засідання Верховної Ради має відбутися 26 січня
Головне
Нардепи пішли на різдвяні канікули на сорок днів
Верховна Рада (фото: УНІАН)
18 Грудня 2020, 19:14
читать на русском

Верховна Рада України сьогодні, 18 грудня завершила пленарне засідання і розійшлася до 26 січня.

Про це повідомив голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Спікер парламенту (досьє Дмитра Разумкова) закрив пленарне засідання і повідомив, що наступного разу нардепи планують зібратися 26 січня.

Відповідно до графіка з 21 до 24 грудня депутати працюватимуть в комітетах і комісіях, після чого підуть на різдвяні канікули.

Однак, вже кілька нардепів повідомило, що під час канікул може відбутися позачергове засідання, підписи за проведення якого уже зібрали парламентарі. Зокрема нардеп від "Слуги народу" Олександр Качура (досьє Олександра Качури) повідомив про те, що на позачерговому засіданні хочуть розглянути законопроєкти щодо ФОПів та "євроблях".

Читайте також

Нагадаємо, Верховна Рада України через запровадження майбутнього локдауну ввела собі додаткові канікули. Народні депутати проведуть один пленарний тиждень замість двох.

На засіданні у четвер, 17 грудня, Рада змінила графік своєї роботи в січні через посилення карантину для протидії COVID-19. Відповідні зміни підтримали 295 нардепів.

Своїм рішенням парламентарі скасували проведення двох сесійних тижнів з 11 до 22 січня. Замість них буде один сесійний тиждень з 25 по 29 січня.

1