Наркотиків не знайшли: нардепу Брагару повернули водійське посвідчення

ДБР зареєструвало два провадження проти патрульних, які "кошмарили" нардепа
Наркотиків не знайшли: нардепу Брагару повернули водійське посвідчення
Водійське посвідчення нардепа Брагара (Фото: Фейсбук)
12 Липня 2021, 19:26
читать на русском

Експертиза не знайшла наркотиків у крові народного депутата Євгена Брагара, якого тиждень тому зупинили поліціянти на Позняках. Йому вже повернули водійське посвідчення.

Про це сам Брагар повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

У суботу, я отримав негативний тест із державної медичної лабораторії на Петра Запорожця, 20. Уже сьогодні я забрав своє водійське посвідчення. Епопея зі звинуваченнями в наркоманії за кермом уже офіційно завершена. І все ж за підсумками цієї історії залишились певні питання. Перше з них, чому аж так сильно була затягнена процедура повідомлення результатів тесту. Кулуарно про негативний результат мені стало відомо ще 4 липня, але при тому ще майже тиждень тягнули з офіційним висновком. Я вважаю, що це пов’язано з бажанням ряду осіб затягнути цей процес та завершити історію "по тихому", не шкодячи "честі мундира". Крім того питання є до самих патрульних. Питання стосуються перевищення службових повноважень та вимаганням хабаря. За підсумком моїх заяв у ДБР було зареєстровано провадження щодо двох патрульних. Сподіваюсь вони більше ніколи не будуть "кошмарити" та вимагати хабарі на дорозі, - написав Брагар.

За словами нардепа, перший допит призначили вже на 12 липня. Він має намір подати кілька клопотань, зокрема про виклик свідків, про ненадання необхідних матеріалів тощо.

Нагадаємо, Брагара за кермом автомобіля Toyota Camry зупинила патрульна поліція за непідсвічений державний номер на автомобілі. Під час розмови нардепа запідозрили у наркотичному сп’янінні та запропонували йому пройти медичне обстеження. Також у нардепа забрали водійське посвідчення.

Читайте також

1