Народного депутата зі "Слуги народу" звинуватили у коригуванні вогню окупантів

Ігор Негулевський "здав" окупантам місцезнаходження військового шпиталю
Народного депутата зі "Слуги народу" звинуватили у коригуванні вогню окупантів
Ігор Негулевський Фото з Facebook
8 Червня 2022, 10:24
читать на русском

Журналіст Андрій Лохматов звинуватив народного депутата з фракції "Слуга народу" Ігоря Негулевського у коригуванні вогню рашистів.

Лохматов розповів, що під час війни нардеп виклав у соцмережі місце розташування мобільного військового госпіталю, облаштованого новою сучасною технікою нашими партнерами з Нідерландів.

Через деякий час рашисти обстріляли селище, де був розташовний шпиталь, та влучили прямо у нього.

Тупорилий пост з подяками чиновникам по класіке "спасибо партии за это" із зазначенням назви міста і медичного закладу, на базі якого цей госпіталь був розгорнутий. А як же не вказати, це ж треба виборцям обов‘язково знати, що це ж на його окрузі і "при моїй каденції". Хоча зрозуміло, що до облаштування цього госпіталю він має таке ж відношення, як Ілля Ківа до психічного здоров‘я. Сьогодні (7 червня. - Ред.), через три дні після акту дешевого самопіару Негулевського, русня завдала декілька ударів по Баштанці. Госпіталю більше нема. Як нема тепер з нами і загиблих в результаті бомбардування цього госпіталю, - зазначив журналіст.

Обстріл Баштанки Фото: https://www.facebook.com/mykprok


Лохматов заявив, що після свого вчинку Негулевський має скласти мандат депутата.

Я вважаю, що цей народний депутат має скласти свій мандат. І це найменше, що має відбутись. Так би відбулось в будь-якій нормальній країні, за яку ми сьогодні боремось. Він має піти за те, що поставив свій самопіар вище за життя людей, захисників країни, яку він представляє в найвищому органі влади. За безвідповідальне ставлення до своєї посади, за безвідповідальне поводження з інформацією, якою він володіє за своєю посадою, він має нести відповідальність. Ігор, підіть самі. Щоб ми не починали писати у відповідні органи прохання це зробити в результаті оголошення вам звинувачення, - додав він.

Нагадаємо, минулого року народний депутат України від "Слуги народу" Ігор Негулевський з трибуни Верховної Ради матюкався, коли мікрофон був включеним.

1