Навесні 2023-го: військовий експерт про ймовірні терміни закінчення війни

Захід готує "план Маршалла" для України
Навесні 2023-го: військовий експерт про ймовірні терміни закінчення війни
Війна в Україні, ЗСУ / Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
22 Серпня 2022, 11:46
читать на русском

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що Україна може виграти війну вже навесні 2023 року.

Про це він розповів "Главреду".

Якщо говорити про те, коли Україні може вдатися повернути всі свої території, то слід згадати, що той же Пентагон припускає, що найпізніший термін закінчення цієї війни - осінь 2023 року. Йдеться про повне закінчення війни. Ніхто не хоче затягувати цю війну на рік. Всі готові допомогти Україні, щоб війна закінчилася в найближчі максимум пів року, може бути, навесні 2023-го, - сказав Олег Жданов.

Він зазначив, що Україна воює проти РФ не самостійно, а з допомогою партнерів. За словами Жданов, захід вже готує "план Маршалла" для України та вирішує, хто та що буде відбудовувати після закінчення війни.

Європейці прекрасно розуміють, що гроші працюють тільки тоді, коли вони куди-небудь вкладаються, а не лежать в банку на рахунку. Вони хочуть вкласти гроші в Україну і, природно, отримати з цього свою частку прибутку. Так що ніхто у світі не зацікавлений в затягуванні цієї війни. До речі, Росія - в тому числі. Тому що російська економіка не витягне довготривалу війну. А з ленд-лізом ще ніхто не програвав. Так що є шанс, що нам не доведеться підводити підсумки року, тому що вона настільки не затягнеться, - додав він.

Нагадаємо, війна в Україні чинить фатальний вплив на екологію. На приклад, окислення опадів може викликати кислотні дощі, а масштабні викиди сажі - "чорні" дощі, коли краплі матимуть сірий відтінок.

Читайте також

1