Навіть не гальмував: п'яний українець в'їхав у будинок в Польщі (відео)

В організмі чоловіка майже 2,5 проміле алкоголю
Навіть не гальмував: п'яний українець в'їхав у будинок в Польщі (відео)
ДТП, аварія (фото: Pexels)
5 Серпня 2021, 16:52
читать на русском

У польському місті Сераковіце, що у Великопольському воєводстві, водій легкового автомобіля на швидкості врізався в житловий будинок. Чоловік був напідпитку, а в його крові було майже 2,5 проміле алкоголю.

Як повідомляє RMF24, автопригода сталася вранці 4 серпня, коли мешканці будинку ще спали.

Так, 30-річний чоловік, який мешкає в Шамотульському районі, керував автомобілем Renault Koleos та на високій швидкості врізався у житловий будинок. Водій також зніс огорожу.

За інформацією Yavp.pl, винуватцем аварії є українець.

Мешканці будинку розповіли, що у будинку були вибиті вікна пошкоджені меблі. На щастя, ніхто з людей не постраждав, оскільки всі на момент інциденту спали в інших кімнатах.

Нас розбудив величезний гуркіт, машина врізалася в кімнату, на щастя, в ній нікого не було. Моя дочка і її онуки проспали його, - сказала очевидиця в коментарі порталу Międzychód.naszemiasto.

Поліціянти знайшли в організмі чоловіка майже 2,5 проміле алкоголю. У салоні також був пасажир. Водія та пасажира госпіталізували, але наразі невідомо, у якому вони стані.

Камери відеоспостереження зафіксували сам момент ДТП. На відео видно, що водій практично не гальмував та не намагався повернути, щоб уникнути зіткнення.

Нагадаємо, що у Польщі пасажирський поїзд зіткнувся з вантажівкою на залізничному переїзді та зійшов з рейок. Попередньо відомо, що постраждали вісім людей.

Читайте також