Не дав закурити: відомого телеведучого побили та пограбували в Києві - фото

В Андрія Куликова відібрали гаманець та мобільний телефон
Не дав закурити: відомого телеведучого побили та пограбували в Києві - фото
Андрій Куликов Фото: Ірина Середа medialab.online
11 Січня 2022, 13:59
читать на русском

У Шевченківському районі Києва двоє молодиків побили та пограбували відомого журналіста та телеведучого Андрія Куликова, який вів "Свободу слова" на телеканалі ICTV.

У поліції Києва повідомили, що на початку січня у столиці на проспекті Перемоги двоє чоловіків підійшли до перехожого та попросили закурити, а коли той відмовив, вони побили чоловіка, викрали його гаманець із грошима, банківську картку та мобільний телефон.

Як розповів тимчасово виконувач обов’язків начальника відділу поліції № 1 Шевченківського управління поліції Олег Ромаскевич, у ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці швидко встановили та затримали грабіжників:

Ми з’ясували, що чоловіки під приводом "закурити" підійшли до перехожого. Після відмови вони побили його, відібрали гаманець з грошима, мобільний телефон та банківську картку. Співробітники карного розшуку та бійці полку поліції особливого призначення № 1 протягом декількох годин встановили місцезнаходження двох грабіжників та виявили їх в одному з хостелів столиці.

Затримані - 23-річні чоловіки. Один з них, уродженець Миколаївської області, вже був засудженим за пограбування, крадіжки та незаконний обіг наркотиків. Другий - мешканець Волинської області, який наразі перебуває у статусі обвинуваченого за крадіжку.

Правоохоронці перевіряють причетність ще двох осіб до побиття та пограбування журналіста.

Вже затриманих нападників будуть тримати під вартою.

За скоєне їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Сам Андрій Куликов у коментарі "Детектор Медіа" підтвердив, що на нього напали 7 січня і що він не пов'язує це зі своєю професійною діяльністю.

Через пів години після інциденту я вже був у поліції, правоохоронці спрацювали дуже швидко та оперативно, – сказав він.

Нагадаємо, 1 січня на вулиці Тарле у Херсоні жорстоко побили депутата Херсонської міської ради від "Європейської солідарності" Ігоря Осауленка - він зробив хлопцям зауваження через петарди.

Читайте також

1