В столичній клініці медики побили ексголову КМДА

Йому дісталося за прохання спілкуватися українською на робочому місці
В столичній клініці медики побили ексголову КМДА
Володимир Бондаренко (Фото: Facebook-сторінка Володимира Бондаренка)
9 Листопада 2020, 13:44
читать на русском

Нардепа п`ятьох скликань і ексголову КМДА Володимира Бондаренка побили медики однієї з приватних столичних клінік за прохання спілкуватися з клієнтами українською мовою.

Про це сам Володимир Бондаренко написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами Бондаренка, напередодні інциденту йому видалили жировик на спині і призначили перев`язку.

Під час перев`язки медсестра розмовляла з пацієнтом російською мовою. Нардеп попросив її дотримуватися вимог Конституції в лікувальній установі і спілкуватися українською мовою, на що отримав відповідь лікаря, що медики спілкуватимуться так, як захочуть.

Я не захотів терпіти це, піднявся з місця і пішов до дверей. В спину я почув образи, викрики, а потім удар ногою та образу, щоб я ішов геть. Вслід в коридор була викинута моя одежа. На реєстрації я попросив дати мені Книгу скарг , але отримав якийсь непрошитий і не пронумерований блокнот, який можна просто викинути. Запис я зробив, але не впевнений, що він залишився.  Телефонний дзвінок з цього приводу також поки не має продовження,- розповів Бондаренко деталі інциденту.

Ексголова КМДА повідомив, що вже звернувся з цього приводу до поліції, відповідного департаменту КМДА та Асоціації медиків України.

В медичних установах повинні працювати лікарі, які допомагають людям, а не просто заробляють великі гроші та ще й б‘ють пацієнтів, - підсумував Бондаренко.

Довідка: Володимир Бондаренко був народним депутатом України II, III, IV, VI та VII скликань, а також депутатом Київської міської ради VII скликання (з 5 червня 2014 року), головою КМДА (з 7 березня по 25 червня 2014 року). Член партії “Реформи і порядок” — голова Київської міської організації та заступник голови партії (з 1999). Голова Київської міської партійної організації ВО “Батьківщина” (з 27 серпня 2014).

Читайте також

Нагадаємо, 5 листопада у кулуарах Верховної Ради побилися нардепи Гео Лерос та Олександр Юрченко. Нардеп Юрченко написав заяву до прокуратури на Гео Лероса (досьє Гео Лероса)

1