В Києві жорстоко побили автора пісень гурту KAZKA - фото

У музиканта зламаний ніс та череп
В Києві жорстоко побили автора пісень гурту KAZKA - фото
Микола Журавльов Фото: https://www.instagram.com/juniko_music/
8 Листопада 2021, 21:44
читать на русском

У під'їзді будинку в Києві невідомі жорстоко побили музичного продюсера та композитора Миколу Журавльова, який є автором пісень для гурту KAZKA.

Про це він сам написав в Інстаграмі.

Я був побитий у своєму під'їзді. Хірург сказав, що з такими травмами зазвичай до лікарні приїжджають у комі. Але ми з Діаною (його дівчина. - Ред.) ще 12 годин після травми їздили по всьому Києву робили обстеження, комп'ютерну томографію та інше, - написав він.

Журавльов написав, що у нього діагностували перелом черепа та носа. Також він став погано бачити на одне око.

Кілька годин тому пройшла операція з видалення пошкоджених кісток черепа. Через місяць потрібна операція щодо впровадження в голову пластини, - додав музикант.

Нагадаємо, зранку 1 серпня на вулиці Антоновича у Голосіївському районі столиці чоловік побив хлопця біля гей-клубу LIFT. Постраждалим виявився танцівник шоу-балету "DOROFEEVA" співачки Наді Дорофєєвої Євген.

За даними ДБР, 1 серпня працівник УДО, проходячи повз будинок танцюриста, спочатку штовхнув його, а після зауваження жорстоко побив. Нападник сильно вдарив юнака в обличчя, спричинивши йому тяжку закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, лінійний перелом скроневої кістки та інші травми.

Читайте також

1