"Не на часі" вже не працює: Арахамія анонсував новий сезон "посадок" корумпованих чиновників

Найперше розбиратимуться зі скандали із закупівлі генераторів та харчів для військових
Головне
"Не на часі" вже не працює: Арахамія анонсував новий сезон "посадок" корумпованих чиновників
Давид Арахамія / Фото: Telegram
23 Січня 2023, 16:30
читать на русском

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що корумпованих чиновників чекає відповідальність, і додав, що "активні посадки" будуть вже цієї весни.

Про це він написав у Telegram.

"З 24 лютого офіційними і не офіційними каналами постійно попереджали чиновників усіх рівнів: сфокусуватися на війні, допомозі постраждалим, зменшенні бюрократії і перестати займатися сумнівними справами. До багатьох дійшло. А до багатьох, на жаль, ні. Мабуть, цієї весни точно саджати будемо активно. Не виходить по-людськи, буде за законами воєнного часу", – повідомив глава фракції.

Арахамія зазначив, що найближчим часом завершиться конкурс на посаду директора НАБУ і завершиться побудова незалежної антикорупційної інфраструктури.

"Не на часі" вже не працює. Деякі люди втратили розум і мародерять без страху і докорів совісті. Це стосується і нещодавніх закупівель генераторів, і свіжих скандалів у Міністерстві оборони. Сьогодні на комітеті розберемося в ситуації. Буду ініціювати повернення парламентського контролю над діяльністю виконавчої влади. І, як сказав, наш президент: "Цей тиждень буде часом відповідних рішень", – додав політик.

Нагадаємо, видання "Дзеркало тижня" з посиланням на угоду Міноборони повідомило, що міністерство закуповує ходові харчі для військовослужбовців у двічі-тричі дорожче, ніж вони коштують в магазині. Йдеться про харчування у військових частинах, які знаходяться далеко від лінії зіткнення.

Читайте також

1