Не ведеться жодної роботи: депутатка Київради від "Голосу" розповіла про Рудик як голову партії

Ексклюзив
Це місце обіймається нею лише для того, щоб свого часу не впустити на нього Притулу
Ексклюзив
26 Серпня, 20:42 296

Депутатка Київської міської ради Аліна Михайлова розповіла, що Кіра Рудик обійняла посаду голови київського осередку партії "Голос", щоб свого часу не впустити на нього Сергія Притулу.

Про це Михайлова розповіла в ексклюзивному інтерв'ю Парламент.UA.

Депутатка зазначила, що її не варто асоціювати з голосуванням фракції "Голос" у Київраді, не асоціювати  з заявами "Голос Київ" у соцмережах.

Тому що у 90% випадків у нас відмінні позиції щодо того, що відбувається у Києві та й в партії загалом. Я не назву це опозицією, ми не ворогуємо. Просто так сталось, - зазначила вона.

При цьому Михайлова оцінила роботу Рудик як голову київського осередку просто "ніяк". За її словами, не ведеться жодної роботи. Це місце обіймається нею лише для того, щоб свого часу не впустити на нього Притулу.

Вона також готова приєднатись до партії, яку створить Притула.

Нагадаємо, 7 червня політик, шоу-мен та телеведучий Сергій Притула оголосив про вихід з партії "Голос". Своєю чергою На своїй сторінці у Фейсбуці партія оприлюднила заяву, в якій звинуватила Притулу "отримати керівні посади за будь-яку ціну".

Детальніше про скандал у партії "Голос" читайте у матеріалі Парламент.UA: Розкол у Голосі: депутатка розповіла про авторитаризм Кіри Рудик.

Також читайте інтерв`ю з нардепом від "Голосу" Ярославом Юрчишиним для Парламент.UA: В "Голосі" триває війна: нардеп розповів про те, як Бог забрав у Кіри Рудик розум.

Читайте також