"Абсолютний мерзенник", "покидьок" та "тупа тварина": Притула та Дубінський посварилися в прямому ефірі

Ведучій довелося розбороняти гостей
"Абсолютний мерзенник", "покидьок" та "тупа тварина": Притула та Дубінський посварилися в прямому ефірі
Скріншот прямого ефіру
23 Жовтня 2020, 10:01
читать на русском

Між народний депутатом зі "Слуги народу" Олександром Дубінським та кандидатом на посаду міського голови Києва Сергієм Притулою в прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" сталася словесна перепалка.

Про це повідомляє ТСН.

Дубінський запитав у Притули: "Скільки в Києві ліній метро?". Кандидат на посаду мера Києва відмовився відповідати на питання людини, яку вважає "абсолютним мерзенником".

Пані Наталю, з вашого дозволу, я дозволю собі не відповідати на запитання людини, яку я вважаю абсолютним мерзенником, людини, яка створювала фейки під час Революції Гідності, на якій гинули люди. Мені вкрай дивно бачити цього покидька у Вашій студії. Все-таки з мотивів гігієни якоїсь не буду опускатись до спілкування з цим чоловіком, - сказав Притула.

Дубінський відповів, що прикро, "коли тупа тварина балотується в мери Києва", тому що "кияни цього не заслужили".

А ось коли така тупа тварина ще й дозволяє собі когось ображати - це подвійно дивно. Тому що це смішно. В принципі, ви свою оцінку отримаєте дуже скоро і дуже швидко. А нерозуміння того, скільки в Києві метро, ​​скільки в Києві районів, як працює місцеве самоврядування, - це, в принципі, те, про що і потрібно говорити, - додав народний депутат.

Читайте також

Притула зазначив, що Дубінський вперше в історії, говорячи про нього, не використовує нецензурну лайку. Кандидат в мери додав, що "це досягнення".

Так, звичайно. Поговоріть ще. Ця ваша мармиза дуже мене зараз тішить. Слухай, тобі що, Коломойський дозволив розмовляти сьогодні зі мною, чи що?, - сказав Притула.

Дубінський (досьє Олександра Дубінського) відповів: "Я ж вам не "тикаю", хоча ви і тварина".

У словесну перепалку втрутилася ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук. Вона просила схаменутися гостей, а також зазначила, що "неприємно дуже за цю розмову".

Читайте також

Нагадаємо, що у неділю, 25 жовтня, в Україні відбудуться вибори до 1439 об'єднаних територіальних громадах (ОТГ).

Українці обиратимуть мерів міст, голів селищ, сіл і територіальних громад (ОТГ) та депутатів місцевих рад –сільських і селищних, міських, районних та обласних, районних у містах. У Києві, крім виборів міських голови і ради, відбудуться вибори районних у місті рад.

1