Притула натякнув на створення власної політсили

До проєкту він хоче залучити людей з регіонів та декого з "Голосу"
Притула натякнув на створення власної політсили
Сергій Притула (Фото: УНІАН)
13 Червня 2021, 06:10
читать на русском

Шоумен Сергій Притула, який вийшов з партії "Голос", заявив про те, що не відкидає створення власної політсили.

Про це шоумен заявив в ефірі 24 каналу.

Я в принципі не відкидаю (створення партії. - ред). Це вже буде трохи інша історія, ніж та, що була з "Голосом". Тут я збираюся очолювати процес, - розповів Притула (досьє Сергія Притули).

Він додав, що в реалізації цих планів йому допомагають колеги і команди з регіонів, а також деякі представники "Голосу".

У якому форматі і якому творенні все буде – дайте, будь ласка, трохи часу. Ми дійдемо до спільного знаменника і про все повідомимо, - підсумував Притула.

Нагадаємо, 7 червня політик, шоу-мен та телеведучий Сергій Притула оголосив про вихід з партії "Голос". Своєю чергою На своїй сторінці у Фейсбуці партія оприлюднила заяву, в якій звинуватила Притулу "отримати керівні посади за будь-яку ціну".

Детальніше про скандал у партії "Голос" читайте у матеріалі Парламент.UA: Розкол у Голосі: депутатка розповіла про авторитаризм Кіри Рудик.

Також читайте інтерв`ю з нардепом від "Голосу" Ярославом Юрчишиним для Парламент.UA: В "Голосі" триває війна: нардеп розповів про те, як Бог забрав у Кіри Рудик розум.

Читайте також

1