Не впустили до України та відібрали паспорт: Корбан звернувся до Зеленського

Він перебуває на в'їзді до України на пункті пропуску "Смільниця"
Важливо
Не впустили до України та відібрали паспорт: Корбан звернувся до Зеленського
Геннадій Корбан фото: УНІАН)

Очільник територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадій Корбан, у якого прикордонники забрали український паспорт, звернувся до президента України Володимира Зеленського.

Про це йшлося на його сторінці в Facebook.

Дорогі друзі, я хочу уточнити інформацію. На цей час я перебуваю на в'їзді до України на пункті переходу кордону "Смільниця". Мені досі здається, що це якесь непорозуміння чи розіграш. У мене вилучили паспорт громадянина України, видали акт. Додому в Україну мене не пускають, - сказав Геннадій Корбан.

Він зазначив, що в Дніпрі у нього мешкають хворі батьки. Також він з 24 лютого цього року керує штабом територіальної оборони області.

Хочу звернутись до президента України як гаранта Конституції. Чи можна вирішити це непорозуміння, яке сталося зі мною на порозі нашого спільного дому? - написав він.

Нагадаємо, вчора нардеп Сергій Власенко опублікував непідписаний указ президента щодо позбавлення українського громадянства бізнесмена та олігарха Ігоря Коломойського, нинішнього очільника територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана, співголову забороненої проросійської партії ОПЗЖ Вадима Рабіновича та інших.

1