Коломойського, Корбана та Рабіновича позбавлять українського громадянства: указ президента

Своїм указом Зеленський позбавить громадянства десяти людей
Головне
Коломойського, Корбана та Рабіновича позбавлять українського громадянства: указ президента
Указ президента (фото: з відкритих джерел)

Президент України Володимир Зеленський своїм указом позбавить українського громадянства бізнесмена та олігарха Ігоря Коломойського, нинішнього очільника територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана, співголову забороненої проросійської партії ОПЗЖ Вадима Рабіновича та інших.

Про це повідомив нардеп Сергій Власенко у Facebook.

Таким чином президент України позбавить українського громадянства десять людей, серед яких є Ігор Коломойський, Вадим Рабінович та Геннадій Корбан.

За повідомлення Української правди, нині Геннадій Корбан збирається повернутися до України. Раніше він виїхав за кордон на підставі батьківства неповнолітніх дітей.

Наразі він думає, що йому робити і на який пункт пропуску їхати. Тому що, якщо в нього на кордоні відберуть український паспорт, то як діяти далі? Залишатися на нейтральній частині? Повертатися у Польщу просити політичного притулку? - розповіло джерело, наближене до Корбана.

Нагадаємо, у червні у Верховній Раді зареєстрували законопроєкт №7452 про внесення змін до статті 111 Кримінального кодексу України щодо позбавлення громадянства України за державну зраду.

Читайте також

1