"Не заважайте нам": Залужний звернувся до політиків, які сіють "зраду"

Сили оборони героїчно протистоять ворогу, якого називали другою армією у світі
Головне
"Не заважайте нам": Залужний звернувся до політиків, які сіють "зраду"
Валерій Залужний / Фото: facebook.com/CinCAFU
20 Березня 2022, 08:24
читать на русском

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний закликав політиків, які перебувають у тилу, не принижувати українських захисників своїми "експертними оцінками" та перестати сіяти "зраду".

Хочу звернутися до політиків, які, перебуваючи в тилових містах, розповідають про "зраду" і роблять "оцінки" оперативної обстановки. Своїми безвідповідальними заявами, на зразок, противник щось нібито без проблем взяв або що нібито готується здача країни, ви ображаєте наших воїнів, - написав Залужний у Facebook.

За його словами, Сили оборони героїчно протистоять ворогу, якого називали другою армією у світі. Противника зупинено на всіх напрямках. Українські воїни завдали окупантам таких втрат, яких вони ніколи не бачили і не могли уявити. Про це знають всі українці. Про це знає світ.

Триває 24-та доба нашого спротиву повномасштабній агресії. Спротиву, який став можливий завдяки національній єдності, нашій підготовці та мотивації.

Тож, я звертаюся до вас: не принижуйте наших захисників своїми "експертними оцінками". Це ж не ви зараз на першій лінії оборони. І не ваші діти. Кожен повинен займатися своєю справою. Ми захищаємо Україну. Ви дбаєте про її розвиток і не заважаєте нам, - написав Головнокомандувач ЗСУ.

Також Залужний закликав усіх охочих боронити країну у лавах Збройних Сил та не розколювати державу.

Нагадаємо, що росія може почати погрожувати західним країнам ядерною зброєю, якщо Україна й надалі буде давати опір російським окупантам.

Читайте також