Нещодавно розлучений стронгмен Вірастюк закрутив роман з колегою-нардепкою Криворучкіною

У сесійній залі вони сидять поруч і доволі часто викладають у соцмережі спільні фото
Нещодавно розлучений стронгмен Вірастюк закрутив роман з колегою-нардепкою Криворучкіною
24 Лютого 2024, 16:48
читать на русском

Стронгмен та депутат Верховної Ради Василь Вірастюк, схоже оговтався від нещодавнього розлучення. За чутками, у політика вже новий роман. А новою обраницею стала його колега по партії “Слуга народу” Олена Криворучкіна.

Про це пише Інформатор.

Криворучкіну, якій 52 роки, та 49-річного Вірастюка стали часто помічати разом. В кулуарах кажусь, що вони зблизилися, працюючи рука об руку.

"Вони дуже підходять один одному, на одній хвилі. Обидва одинокі серця, які не поставили хрест на особистому житті", — каже джерело в парламенті.

У сесійній залі вони сидять поруч і доволі часто викладають у соцмережі спільні фото. І от днями кореспонденти “Інформатора” побачили пару - на автомобілі Вірастюка вони їхали після роботи у Верховній Раді.

Криворучкіна “прославилася” після того, як у 2019 році у сесійній залі парламенту вела інтимне листування в месенджері. Нардепка писала людині, яка у неї в телефоні записана як "Коханий", що закон про скасування депутатської недоторканності ухвалили, а тепер вона хоче “займатися коханням день і ніч”.

На той момент жінка була вже давно розлучена, а своє особисте життя приховувала. Після скандалу вона зізналася, що її коханого звуть Андрій, і він вчений. Але до весілля роман не дійшов.

У декларації за 2021 рік Криворучкіна вказала, що живе цивільним шлюбом із громадянином Грузії, а вже через рік політикиня не декларує спільне проживання з кимось.

Нагадаємо, народний депутат від "Слуги народу" Василь Вірастюк розлучається з другою дружиною Інною, з якою у них народилося двоє синів. Поки Печерський райсуд дав подружжю два місяці на примирення, дружина Вірастюка вже стягує з обранця аліменти. Інна Вірастюк зобов'язала нардепа щомісячно сплачувати по 40 тис. грн аліментів на кожного з синів. Жінка аргументувала це тим, що з початком війни вимушено покинула Україну і кілька місяців прожила за кордоном. Внаслідок цього дружина Вірастюка стверджує, що у неї з чоловіком припинилися шлюбні стосунки, а сам Василь жодним чином не надавав підтримки неповнолітнім дітям.

Вірастюк назвав заявлені дружиною 40 тис. грн аліментів на одну дитину "завищено необґрунтованими". У підсумку суд присудив Вірастюку виплачувати щомісячно третину своїх доходів на утримання двох синів до досягнення ними повноліття.

Крім того, Інна Вірастюк через суд ділить сімейне майно. Зокрема, це дві квартири і чотири земельні ділянки загальною площею 0,44 га на Прикарпатті.

Читайте також

1