Невзоров про Путіна: він чарівно тупий

Журналіста "засмутила" впевненість президента рф, що росію санкції не лякають
Невзоров про Путіна: він чарівно тупий
Володимир Путін / Фото: KREMLIN.RU
6 Червня 2022, 17:09
читать на русском

Російський журналіст Олександр Невзоров, який вирішив стати громадянином України, обізвав російського президента владіміра путіна "тупим".

Так він прокоментував заяву президента рф, що 20-ті роки стануть для росії періодом "укріплення економічного суверенітету".

Фото: допис Невзорова з https://t.me/nevzorovtv/5118

Він чарівно тупий. Так прикидатись неможливо. Він справді вірить у те, що буде "економічний суверенітет". Фантастика. Ця істота передбачає, що росія дійсно зможе забезпечити себе шкурами, кийками, іконами, лаптями і скіпками. На жаль, неможливо і це. Ікони будуть штампувати в Китаї, скіпки для росії нащипає Північна Корея, а високотехнологічний процес плетіння лаптів доведеться довірити Мозамбіку, - написав Невзоров.

Допис Невзорова у Телеграмі

Нагадаємо, на росії проти журналіста Невзорова порушено кримінальну справу за звинуваченням у поширенні недостовірної інформації про російську армію. Сам журналіст перебуває за кордоном.

Минулого тижня радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що президент Володимир Зеленський підписав указ про надання українського громадянства Невзорову та його дружині Лідії.

1