Незаконний виїзд Саакашвілі з України до Грузії: покарали прикордонників

Невідомо скількох осіб торкнулося покарання
Незаконний виїзд Саакашвілі з України до Грузії: покарали прикордонників
Міхеїл Саакашвілі фото: Twitter
10 Грудня 2021, 17:13
читать на русском

В Україні покарали кількох посадових осіб з-поміж керівного складу прикордонного підрозділу, прикордонного загону та Південного регіонального управління за можливий незаконний перетин кордону громадянином України Міхеїлом Саакашвілі.

Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко, передає "Українська правда".

Щодо обставин можливого незаконного перетинання державного кордону громадянином України Саакашвілі Адміністрацією Держприкордонслужби в кінці вересня було проведено службове розслідування. На час розслідування посадові особи з числа керівного складу прикордонного підрозділу, прикордонного загону та Південного регіонального управління були відсторонені від виконання завдань за посадою, - сказав Андрій Демченко.

За його словами, він не може розкрити всіх деталей розслідування, проте матеріали вже відправили відповідному органу досудового розслідування, яким відкрито карне провадження за цим фактом.

Додам, що за результатами розслідування низка посадових осіб з зазначених вище підрозділів та органів ДПСУ притягнута до дисциплінарної відповідальності, - пояснив Демченко.

Нагадаємо, 1 жовтня колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі повідомив про повернення на батьківщину.

У Держприкордонслужбі України перевіряли інформацію, як Міхеїлу Саакашвілі вдалося виїхати з України.

Читайте також