“Ніхто не захищатиме”: Разумков прокоментував корупційний скандал зі “слугою” Юрченком

Голова ВР висловив впевненість, що депутат має понести покарання, якщо його вину доведуть
Важливо
“Ніхто не захищатиме”: Разумков прокоментував корупційний скандал зі “слугою” Юрченком
Дмитро Разумков

Голова Верховної Ради України запевнив, що народного депутата Олександра Юрченка, якого підозрюють у хабарництві, “ніхто не захищатиме. 

Про це повідомляє “Обозреватель”. 

На жаль, перший великий скандал у Верховній Раді України – з паном Юрченком. На відміну від того, як це відбувалося раніше, сьогодні його точно ніхто не захищатиме й не казатиме на біле чорне, - заявив спікер.

Разумков висловив впевненість, що депутат має понести покарання, якщо його вину доведуть.

І захищати, втручатися в процес, вибачте за сленг, відмазувати когось ні я, ні, впевнений, колеги не будуть. А якщо будуть, то певною мірою вони стають співучасниками, - додав він.

Читайте також

Нагадаємо, що 14 вересня Національне антикорупційне бюро України викрило на хабарі помічника народного депутата від "Слуги народу" Олександра Юрченка. Та показало відео з доказами хабарництва нардепа Юрченка. У зв’язку з цим нардеп добровільно вийшов з фракції на час розслідування.

16 вересня Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід Івану Фіщенко, якого НАБУ підозрює у хабарництві та змові з Юрченком.

21 вересня Вищий антикорупційний суд України взяв під варту народного депутата Олександра Юрченка із можливістю вийти під заставу у розмірі 3 млн 1656 грн.

25 вересня нардеп вніс заставу і вийшов із СІЗО.