Нормальна як для весни: синоптики повідомили про погоду на три дні

Майже на усій території країни встановиться плюсова температура
Нормальна як для весни: синоптики повідомили про погоду на три дні
Вітер, погода Фото автора Stanislav Kondratiev: Pexels
27 Грудня 2020, 13:00
читать на русском

Український гідрометцентр повідомив прогноз погоди на 27-29 грудня.

Сьогодні очікується погода переважно без опадів, лише у південних, східних та Дніпропетровській областях вночі сніжитиме.

28 грудня на Правобережжі, 29 грудня на Закарпатті, Прикарпатті та у північно-східних областях дощ і мокрий сніг, місцями ожеледь. На решті території без опадів. На північному сході та півдні на дорогах місцями ожеледиця.

Читайте також

Температура вночі становитиме 0-6° морозу (завтра в Карпатському регіоні, післязавтра на Лівобережжі 5-11° морозу), вдень від 2° морозу до 4° тепла.

Протягом 28-29 грудня в Україні, починаючи з південного заходу, очікується підвищення температури вночі до 1° морозу - 5° тепла, вдень до 3°-8°, на півдні 8°-13° градусів тепла, у східних та Сумській областях вночі послаблення морозу, вдень близько 0°.

На заході, на початку тижня, у більшості областей України прогнозуються пориви вітру 15-20 м/с.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди на січень 2021 року. Українцям обіцяють, що у січні температура повітря не опускатиметься нижче п'яти-семи градусів морозу та не очікуються снігопади.

У прогнозі зазначено, що середня місячна температура серед зими триматиметься у межах від трьох градусів тепла до чотирьох градусів морозу.

Це аномально для типової української зими, зауважили в гідрометцентрі.