Носитиме жіноче ім’я та прізвище матері: син Ілона Маска став дівчиною

Верховний суд округу Лос-Анджелес задовольнив прохання про зміну статі
Носитиме жіноче ім’я та прізвище матері: син Ілона Маска став дівчиною
Ілон Маск з дітьми Фото: https://www.blowingideas.com
24 Червня 2022, 08:46
читать на русском

Син американського мільярдера Ілона Маска Ксав'єр Александер Маск офіційно став дівчиною. Він носитиме жіноче ім’я та прізвище своєї матері - Вівіан Джена Вілсон.

Про це повідомили в TMZ.

Суддя Вищого суду округу Лос-Анджелес підтвердив зміну імені 18-річного... яка тепер Вівіан Дженна Вілсон. Вілсон — дівоче прізвище її матері. Їй також дозволили змінити стать... Вівіан ідентифікує себе як жінку, і в документах зазначено, що нове свідоцтво про народження, що відображає зміну статі, незабаром буде видано державним реєстратором, - йшлося в повідомленні.

Довідково: Ксав'єр Александер Маск - це дитина Ілона Маска та його колишньої дружини, канадської письменниці Джастін Вілсон.

У 2002 році вона з Маском народили сина Неваду, який помер через 10 днів від синдрому раптової дитячої смерті (СВДС). Потім у них народилися сини-близнюки - Ксав'єр і Гріффін (18 років), та через два роки у пари з'явилися хлопчики-трійнята: Даміан, Кай і Саксон, яким зараз 16 років.

Нагадаємо, що канадська співачка Grimes, супутниця життя мільярдера і засновника Tesla Ілона Маска розповіла про виховання їхнього спільного сина.

Читайте також

1