Нові правила у Києві з 1 березня: забороняється продаж алкоголю та змінено роботу транспорту

За підвищення цін на продукти та товари продавців каратимуть
Нові правила у Києві з 1 березня: забороняється продаж алкоголю та змінено роботу транспорту
Бар, алкогольні напої фото: pexels
28 Лютого 2022, 20:48
читать на русском

З 1 березня у столиці під забороною опиниться продаж алкогольних напоїв.

Про це повідомив мер міста Віталій Кличко.

За його словами, заборона на продаж буде суворою:

Від завтра в столиці суворо забороняється продаж алкогольних напоїв. Зовсім! Окремо звертаю увагу власників магазинів і мереж, аптек щодо ціни на продукти, товари першої необхідності і ліки: Не підвищуйте ціни, користуючись ситуацією. Бо це, під час війни, - не краще за мародерство.

Також мер повідомив, що з 28 лютого у столиці комендантська година діятиме з 20:00 до 7:00.

Громадський транспорт працюватиме з 08:00 до 19:00. Магазини, торговельні мережі та аптеки можуть працювати з 08:00 до 19:00.

Пересуватися пішки у комендантську годину - суворо заборонено. На авто - тільки зі спецперепусткою від Військового коменданта Києва. Цивільні особи, які перебуватимуть на вулиці у період комендантської години без спецперепустки, вважатимуться членами диверсійно-розвідувальних груп ворога, - сказав Кличко.

Він також зазначив, що під час комендантської години вийти з домівок можна при оголошенні повітряної тривоги, щоб пройти у найближче укриття.

Нагадаємо, у Києві з 08:00 понеділка, 28 лютого, запрацювали продуктові магазини та комунальний транспорт. Поїзди метро курсуватимуть набагато рідше, ніж зазвичай.

Читайте також

1