Від ранку 28 лютого у Києві запрацюють продуктові магазини та транспорт

Без нагальної потреби киян просять не пересуватися містом
Від ранку 28 лютого у Києві запрацюють продуктові магазини та транспорт
Молоко, продукти, магазин Фото: Парламент.UA
28 Лютого 2022, 08:00
читать на русском

У Києві з 08:00 понеділка, 28 лютого, запрацюють продуктові магазини та комунальний транспорт. Поїзди метро курсуватимуть набагато рідше, ніж зазвичай.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Жителів столиці закликали не виходити на вулицю та не пересуватися містом без нагальної потреби.

Загалом ця ніч пройшла спокійно, було декілька сутичок і боїв із диверсійно-розвідувальними групами, але в цю ніч місто більше готувалося до оборони. Тому, коли після 08:00 ви вийдете в місто, побачите укріплення, протитанкові їжаки та інші фортифікаційні споруди, які з’явилися на вулицях Києва, - йдеться у повідомленні.

У столиці продовжуються вуличні бої практично в кожному районі міста. Тому виходити краще лише у випадку крайньої необхідності – коли потрібно купити продукти або ліки.

У КМДА закликали об'єднувати зусилля та допомагати один одному: запитати у сусідів, чи потрібна допомога, особливо коли це стосується літніх людей або сімей, чиї родичі боронять Україну. Наглядати за квартирами сусідів, які виїхали з міста, аби не допускати мародерства.

Комендантська година у Києві не скасована. Із 28 лютого вона буде тривати, як було визначено раніше, — із 22:00 до 7:00.

Нагадаємо, що від 26 лютого українці зможуть сховатися у підвальних приміщеннях магазинів торгової мережі "АТБ" під час повітряної тривоги.

Читайте також

1