Новий коронавірус: в Китаї захворіло вже понад 400 людей

Усі хворі привезли інфекцію з-за кордону
Новий коронавірус: в Китаї захворіло вже понад 400 людей
Коронавірус, карантин (фото: People’s Daily, China)
15 Листопада 2020, 00:01
читать на русском

У суботу, 14 листопада, Китай повідомив, що зафіксував 18 нових випадків активної форми COVID-19. Також в країні зареєстрували ще 10 пацієнтів із безсимптомним перебігом захворювання. Загалом хворих з активною формою COVID-19 у лікарнях наразі 388 людей.

Про це повідомляє People's Daily, Chinа у Twitter.

Зазначається, що усі хворі привезли інфекцію з-за кордону. Загалом у Китаї на лікуванні залишаються 388 пацієнтів з активною формою COVID-19, стан трьох із них оцінюють як критичний.

Від початку спалаху в країні на SARS-CoV-2 захворіли 86 325 людей. 4 634 пацієнти померли, тоді як понад 81 тисяча вже одужала.

Читайте також

Минулого тижня Китай заборонив в'їзд туристам із чотирьох країн: Бельгії, Філіппін, Великої Британії та Франції.

Крім цього, правила в'їзду оновилися для громадян США, Чехії, Німеччини, Данії, Австралії, Сінгапуру і Японії. Їх зобов'язали до надання негативних тестів на коронавірус, а також тестів на антитіла, які мають бути зроблені не пізніше, ніж за 48 годин до польоту.

Нагадаємо, що у Європі зафіксували першого хворого на новий хантавірус. Вчені підтвердили перший у Німеччині випадок передачі від тварини до людини вірусу, відомого як "вірус Сеула": спеціалісти підтвердили його наявність у пацієнтки та її домашнього улюбленця.

1