Обговорили усунення путіна від влади: російські політики та бізнесмени провели таємний саміт у Литві

Путін приніс путінізм до росії, а гітлер фашизм у Німеччину
Важливо
Обговорили усунення путіна від влади: російські політики та бізнесмени провели таємний саміт у Литві
Володимир Путін / Фото: Getty Images
27 Травня 2022, 19:30
читать на русском

У Литві російські політики, бізнесмени та журналісти провели таємний саміт на якому обговорили сценарії усунення президента росії володимира путіна від влади.

Про це повідомили в Bild.

Путін веде війну не тільки проти України, він веде війну проти російського народу, - сказав колишній російський урядовець.

Учасники саміту вважають, що путін приніс путінізм до росії, тоді як гітлер фашизм у Німеччину.

Німці були пригнічені гітлером, як російські пригнічені путіним, але обидва народи зробили це досить легко для своїх деспотів, - пояснив учасник саміту з Санкт-Петербурга.

Журналіст із Москви зазначив, що ще до війни росія мала признаки "фашистської диктатури", проте після початку вторгнення це стало "нацистською диктатурою".

Таким чином учасники саміту обговорювали наступні сценарії:

  • Малоймовірний: "росія стане великою Україною" (прийде кінець режиму, після чого в росії відбудуться демократичні вибори, тому країна почне розвиватися шляхом, що обрала для себе Україна).
  • Путіна усунуть від влади (генерали в армії та спецслужби скинуть його з президентського крісла).
  • Переворот у росії ("неосвічені маси" піднімуться проти режиму путіна, в результаті чого в містах розпочнуться вуличні бої, а росія розпадеться на безліч республік).

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон закликав надати Україні більше військової допомоги. Він розкритикував західних лідерів, які вважають, що Україна повинна піти на поступки Росії.

Читайте також