Обстріл Києва: снаряди ворога влучили у три багатоповерхівки та пошкодили станцію метро

Боєприпас ворога влучив також в будинок у приватному секторі Дарницького району
Обстріл Києва: снаряди ворога влучили у три багатоповерхівки та пошкодили станцію метро
Снаряд влучив у будинок у Святошинському районі Києва Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA
15 Березня 2022, 09:34
читать на русском

Російські окупанти обстріляли Київ під ранок 15 березня. Пошкоджені три багатоповерхівки, будинок у приватному секторі та станція метро "Лук'янівська"

Як повідомили в КМДА, внаслідок обстрілів пошкоджені два житлові будинки 9 та 16 поверхів у Святошинському районі, 10-поверховий житловий будинок у Подільському районі, будинок у приватному секторі Дарницького району.

Також пошкоджено наземну частину станції метро "Лук’янівська". Лінія метрополітену працює.

Пошкодження станції метро "Лук'янівська" Фото: https://t.me/kyivmetroalerts/923

Пошкодження станції метро "Лук'янівська" Фото: https://t.me/kyivmetroalerts/923

На місцях вибухів працюють пожежники, медики та інші служби. За попередньою інформацією, загиблих немає. Інформація про потерпілих буде пізніше. Проводиться евакуація.

Інформація від ДСНС України:

15 березня у Святошинському районі Києва, внаслідок влучання боєприпасу в дев’ятиповерховий житловий будинок, сталося незначне пошкодження будинку з подальшими незначними локальними загораннями на поверхах. О 05:36 загорання локалізовані.

У Святошинському районі, внаслідок влучання боєприпасу в шістнадцятиповерховий житловий будинок, сталися значні руйнування будівлі з подальшим загоранням з 1 по 16 поверхи. Будинок частково обвалився.

На місці події виявлено тіла двох загиблих людей, 35 громадян врятовано.

У районі Осокорків, внаслідок обстрілу сталося влучання боєприпасів у двоповерховий приватний житловий будинок з подальшим загоранням. О 05:57 загорання локалізовано на площі 10 м кв., а о 06:40 - ліквідовано. Жертв та постраждалих немає.

У Подільському районі Києва, внаслідок влучання боєприпасу в десятиповерховий житловий будинок, сталося загорання з 1 по 5 поверхи.

О 06:46 пожежу локалізовано, а о 06:51 - ліквідовано. Підрозділом ДСНС врятовано 1 особу, яку госпіталізовано до лікарні.

Нагадаємо, 12 березня на Подолі в Києві відбувся вибух, в результаті якого загорілося приміщення Ощадбанку. Було встановлено, що вибухівку на будівлю скинув ворожий дрон-камікадзе.

Читайте також