Обстріли позицій ООС на Донбасі: бойовики вбили українського бійця

1 січня окупанти вже тричі порушили режим припинення вогню
Головне
Обстріли позицій ООС на Донбасі: бойовики вбили українського бійця
Війна на Донбасі, снайпер Фото: Міноборони
1 Січня 2022, 13:13
читать на русском

Минулої доби, 31 грудня, російські найманці на Сході України тричі обстріляли позиції ООС та смертельно поранили українського військового.

Про це повідомляє Міноборони.

За даними Штабу ООС, минулої доби у Донецькій області неподалік Травневого противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів. Поблизу Авдіївки найманці здійснили обстріл зі стрілецької зброї. У бік Водяного Донецької області окупанти відкривали вогонь з автоматичних і протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Станом на 7 годину ранку, 1 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано три порушення режиму припинення вогню.

В напрямку Широкиного противник відкривав вогонь з автоматичних і протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Поблизу Новолуганського найманці здійснили обстріл з гранатометів та стрілецької зброї. У бік Водяного Донецької області окупанти відкривали вогонь з протитанкових гранатометів.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Нагадаємо, 22 грудня Тристороння контактна група домовилася повернутися до дотримання режиму припинення вогню на Донбасі. Українська сторона привітала це рішення ТКГ. Проте бойовики продовжили порушувати режим тиші та 26 і 27 грудня важко поранили двох українських військовослужбовців.

Читайте також

1