Обвинувачений у хабарництві депутат Трубіцин досі не виключений з фракції "Слуга Народу" у Київраді

Секретаріат Київради не отримував повідомлень про припинення членства депутата Трубіцина у фракції "Слуга Народу".
Головне
Обвинувачений у хабарництві депутат Трубіцин досі не виключений з фракції "Слуга Народу" у Київраді
Владислав Трубіцин / Фото: facebook.com/vladyslav.trubitsyn
2 Березня 2023, 11:11
читать на русском

Вже два засідання поспіль не вдається розпочати розгляд справи по суті за обвинуваченням депутата "Слуги Народу" в Київраді Владислава Трубіцина та його спільників, яких рік тому викрили на хабарі в 1,26 млн грн.

Про це у своєму Телеграм-каналі пише Центр протидії корупції.

Після затримання Трубіцин написав заяву і його виключили з партії Слуга Народу до закінчення розгляду справи. Голова партії Олена Шуляк тоді заявила, що вони "відпустили" Трубіцина.

Однак, як стало відомо, Трубіцина виключили лише з партії, але не із фракції. У відповіді на запит ЦПК нам повідомили, що секретаріат Київради не отримував повідомлень про припинення членства депутата Трубіцина у фракції "Слуга Народу".

Крім того, Трубіцин досі є головою постійної комісії Київради з питань підприємництва, промисловості та міського благоустрою.

Цікаво, що на записах розмов фігуранти говорили, що Трубіцин їздив звітувати до заступника голови офісу Президента Олега Татарова, який "курирует все вопросы". Цікаво, чи не без його участі Трубіцин і далі залишається членом фракції СН у Київраді.

Нагадаємо, 9 лютого 2022 року депутата Київської міськради від "Слуги народу" Владислава Трубіцина викрили на отриманні хабаря у розмірі 1,26 млн грн. Водночас партія "Слуга народу" заявляла, що очікує на ретельне та всебічне розслідування щодо представника їхньої команди.

11 лютого Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід для депутата Київської міської ради від "Слуги народу" Владислава Трубіцина.

Читайте також

1