Один український військовий загинув, ще один отримав поранення на Донбасі

Окупанти обстріляли українські позиції з гранатометів та кулеметів
Головне
Один український військовий загинув, ще один отримав поранення на Донбасі
Війна на Донбасі Фото: ОТУ “Північ”
5 Липня 2021, 09:39
читать на русском

Російські найманці на Сході України минулої доби обстріляли позиції наших військових з гранатометів та кулеметів.

Як повідомили у штабі ООС, внаслідок обстрілів у напрямку Тарамчука смертельне поранення отримав український захисник. Ще один військовослужбовець отримав осколкове поранення.

Після надання першої медичної допомоги воїна транспортували до лікувального закладу. Стан пораненого – задовільний.

У Штабі розповіли, що минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню.

Зокрема, поблизу Водяного російсько-окупаційні війська двічі застосовували гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. Біля Авдіївки ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Станом на 7 годину ранку 5 липня було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. Зокрема, біля Авдіївки окупанти відкрили вогонь з великокаліберних кулеметів. А поблизу Золотого-4 ворог вів обстріл з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Поблизу населеного пункту Піски противник обстрілював наші позиції з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Бойових втрат серед наших захисників немає.

Нагадаємо, 29 червня російські найманці на Сході України обстріляли українські позиції та поранили захисника поблизу Новотошківського.

Читайте також

1