Війна на Донбасі: поранено двох захисників, один загинув

Українські воїни поранені біля Зайцевого та Пісків
Важливо
Війна на Донбасі: поранено двох захисників, один загинув
Війна на Донбасі Фото: Командування Медичних сил zsu.gov.ua
24 Лютого 2021, 08:28
читать на русском

На Донбасі загинув український військовий. Ще двоє захисників отримали поранення.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці операції Об'єднаних сил.

Поблизу населеного пункту Зайцеве збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь в бік українських позицій з мінометів 82-го калібру та гранатометів різних систем. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, ще один – отримав поранення, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Неподалік Красногорівки противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів, а біля Пісків – з великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї. Внаслідок обстрілу отримав вогнепальне поранення один український захисник.

Протягом минулої доби, 23 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано двадцять порушень режиму припинення вогню, - зазначають у Штабі.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Нагадаємо, що в районі проведення операції Об'єднаних сил через підрив на невідомому вибуховому пристрої загинули троє українських військових.

Своєю чергою, президент Володимир Зеленський доручив розслідувати інцидент міністру оборони Андрію Тарану та головнокомандувачу Збройними силами України Руслану Хомчаку.

Державне бюро розслідувань вже розбирається з підривом на Донбасі.

1