Президент доручив розслідувати підрив військових на Донбасі

Розслідування вже розпочали
Важливо
Президент доручив розслідувати підрив військових на Донбасі
Зеленський на Донбасі Фото: телеграм-канал В.Зеленського
14 Лютого 2021, 16:45
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський доручив розслідувати інцидент із загибеллю трьох військових на Донбасі, які підірвалися на невідомому пристрої.

Про це повідомляє Офіс президента України.

Як відомо, інцидент стався близько 10:00 в неділю під час переміщень військових з метою перевірки несення служби і зміни військовослужбовців на вогневих позиціях біля Новолуганского. Тоді і стався підрив трьох бійців - капітана Олександра Войтенка 1984 року народження, старших солдатів В'ячеслава Олексієнка (1987 року народження) і Дмитра Мироненка (1994 року народження).

Зеленський доручив розслідувати інцидент міністру оборони Андрію Тарану та головнокомандувачу Збройними силами України Руслану Хомчаку.

Читайте також

Зазначається, що на місце події вже прибув заступник голови Офісу президента Роман Машовець.

Потрібно негайне розслідування. Щоб подібні трагедії не повторювалися в майбутньому. Чекаю їх доповіді про обставини відразу після мого повернення вже завтра в "Борисполі", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в районі проведення операції Об`єднаних сил через підрив на невідомому вибуховому пристрої загинули троє українських військових.

1