Одинадцять російських снайперів потрапили до полону у Харківській області

Затримані обстрілювали українські позиції
Одинадцять російських снайперів потрапили до полону у Харківській області
СБУ, Служба безпеки України / Фото: facebook.com/SecurSerUkraine
6 Травня 2022, 18:38
читать на русском

Служба безпеки Україна провела спецоперацію в Харківській області та затримала 11 російських снайперів, які обстрілювали позиції українських сил оборони.

Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Зазначається, що ворожі снайпери входили до складу так званого "115 полку ДНР".

У ході спецоперації СБУ було взято в полон 11 російських снайперів. Затримані входили до складу так званого 115 полку "ДНР", який обстрілював українські позиції, - розповіли в СБУ.

Також у Харкові контррозвідка СБУ затримала ворожого агента - чинного співробітника ГУ Національної поліції в Харківській області, який передавав ворогу розвідувальні дані.

Оперуповноважений підрозділу візуального спостереження, який має звання майора поліції, був залучений до збирання розвіданих на шкоду Україні у день початку збройної агресії рф. Через його родича, пенсіонера "ОМОНу" з Бєлгорода, співробітники ФСБ відпрацювали йому завдання фіксувати на фото військові та цивільні об'єкти у Харкові, а також переміщення підрозділів Збройних Сил України територією Харківської області.

Нагадаємо, у квітні Служба безпеки України знешкодила ворожу агентуру, яка збирала розвіддані про оборонні рубежі українських військ і дислокацію літаків ЗСУ. Зокрема, у Житомирській області військова контррозвідка СБУ викрила посадовця оборонного об'єкта на зборі секретної інформації про українські бойові літаки та інфраструктуру повітряних сил.

Читайте також