Окупанти блокують пропуск громадян через КПВВ на Донбасі

Люди змушені повертатись назад
Окупанти блокують пропуск громадян через КПВВ на Донбасі
Громадяни України, яких розвернула назад російська сторона. Фото: Українська делегація у ТКГ
10 Листопада 2020, 11:56
читать на русском

Сьогодні, 10 листопада, о 8.00 ранку українська сторона відновила пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування.

Про це повідомила Українська делегація для участі в ТКГ у Telegram.

Зазначається, що Україна відкрила для роботи КПВВ "Гнутове", "Мар’їнка", "Майорське" (Донецька область), "Станиця Луганська", "Щастя", "Золоте" (Луганська область).

Окупанти блокують роботу та повертають громадян на контрольований Україною бік лінії розмежування.

У ТКГ зазначили, що переговори тривають, а сьогодні, 10 листопада, о 14.00 розпочнеться засідання економічної Підгрупи та Підгрупи з безпеки.

Українська делегація також анонсувала загальне засідання ТКГ, яке відбудеться 11 листопада.

Читайте також

Раніше повідомлялось, що з 8.00 10 листопада, відповідно до рішення Командувача об’єднаних сил, в усіх КПВВ у районі проведення операції Об’єднаних сил, відновлюється пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування.

На території Донецької області через КПВВ "Гнутове", "Новотроїцьке", "Мар’їнка", "Майорське", а на Луганщині – через КПВВ "Станиця Луганська" та новостворені контрольні пункти в’їзду-виїзду "Щастя" та "Золоте".

Незважаючи на рішення України про відновлення роботи щодо пропуску громадян на тимчасово окуповані території України на всіх КПВВ, окупаційна влада продовжить блокувати пропуск в Донецькій області.

1