Окупанти готуються до масштабної провокації: глушитимуть зв'язок та поширюватимуть фейки

Її мета – з допомогою брехні зламати опір українського народу і української армії
Головне
Окупанти готуються до масштабної провокації: глушитимуть зв'язок та поширюватимуть фейки
Телефон, інтернет Фото: Pexels
2 Березня 2022, 16:10
читать на русском

Міністр оборони Олексій Резніков попередив українців про підготовку російськими окупантами масштабних інформаційно-психологічних провокацій.

Про це Резніков написав на своїй сторінці у Facebook.

За наявними даними, російські окупанти готуються найближчим часом запустити масштабну інформаційно-психологічну операцію. Її мета – з допомогою брехні зламати опір українського народу і української армії, - зазначив він.

Резніков повідомив, що російські окупанти спочатку планують влаштувати перебої зв’язку. Після цього будуть масовано вкинуті фейкові повідомлення про те, що українське військово-політичне керівництво начебто погодилось на капітуляцію.

На "підтвердження" цього фейку будуть поширювати начебто підписані "документи", а також змонтовані фейкові відеоролики. ЦЕ БРЕХНЯ. Не дочекаються! Жодної капітуляції не буде! Тільки перемога!, - наголосив міністр.

Він закликав попередити всіх, кого можна. Багато тих, хто розраховував взяти Київ за 2-3 доби, вже у пеклі. Опір триває.

Нагадаємо, що Європейський парламент ухвалив заявку України на вступ до Європейського Союзу. Вже розпочато спеціальну процедуру вступу.

Читайте також

1