Окупанти на Донбасі поранили двох українських бійців

Їм надано медичну допомогу, стан - стабільний
Важливо
Окупанти на Донбасі поранили двох українських бійців
Українські військові на війні на Донбасі Фото: пресслужба ООС
6 Лютого 2021, 17:20
читать на русском
В суботу, 6 лютого, на Донбасі окупанти обстріляли українські позиції в районі Торецька і Сєверодонецька, в результаті чого поранено двох військовослужбовців Збройних Сил України.

Про це повідомляє пресслужба української делегації в ТКГ.

Сьогодні, 6 лютого близько 13.00 внаслідок обстрілу противником в районі Торецька та Сєверодонецька отримали поранення двоє військовослужбовців Збройних Сил України, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що українським пораненим бійцям надано медичну допомогу, їх стан стабільний.

Читайте також

Українська сторона СЦКК з використанням координаційного механізму ввела "режим тиші" на обох ділянках фронту та направила відповідні ноти до СММ ОБСЄ.

Нагадаємо, що протягом доби, 4 лютого, на Донбасі було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню, внаслідок чого поранили українського бійця.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу Південного, збройні формування Російської Федерації здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників з 82-х мм міномету та стрілецької зброї.

В результаті обстрілу один український захисник отримав вогнепальне поранення. Воїна оперативно доставлено до лікувального закладу.

1