Окупанти на Донбасі поранили українського бійця

Йому було надано невідкладну домедичну допомогу та доставлено до шпиталю
Головне
Окупанти на Донбасі поранили українського бійця
Війна на Донбасі, снайпер Фото: Міноборони
20 Вересня 2021, 09:00
читать на русском

На Донбасі інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення у порівнянні з попередньою добою зросла. Бойовики 8 разів порушили режим тиші й поранили українського бійця.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

В районі Новозванівка ворог обстрілював тричі, застосовуючи станкові протитанкові гранатомети та міномети калібру 82 мм.

Поблизу Майорська російські окупанти вели турбуючий вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, намагаючись спровокувати відповідь наших воїнів.

У напрямку Луганського та Новолуганського ворог стріляв зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Біля Оріхового найманці використовували автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Крім того, в Донецькій області зафіксували ворожий безпілотник типу "Квадрокоптер". З його допомогою російсько-окупаційні війська скинули осколкову гранату ВОГ-17 поблизу Талаківки.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав осколкові поранення. Йому було надано невідкладну домедичну допомогу та евакуйовано до шпиталю. Стан здоров’я воїна – задовільний, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 18 вересня в районі проведення операції Об’єднаних сил окупанти порушили режим припинення вогню сім разів та поранили двох українських військових.

Читайте також

1