Окупанти обстріляли бомбосховище на Луганщині: є загиблі (фото)

Дістатися до місця загибелі людини складно через постійні обстріли
Окупанти обстріляли бомбосховище на Луганщині: є загиблі (фото)
Обстріл Луганщини, фото Гайдай
25 Травня 2022, 09:12
читать на русском

У Сєвєродонецьку Луганської області окупанти обстрілюють бомбосховища й укриття. В результаті виявили шістьох загиблих та щонайменше восьмеро поранених. Проте місто й надалі тримає оборону.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

Росіяни б'ють по скупченню людей. Так, вони знають, що на сєвєродонецькому "Азоті" облаштовані бомбосховища, і спрямовують снаряди саме туди. Вчора вони вбили там чотирьох місцевих жителів, ще трьох госпіталізовано. Також ворогу відомо, в яких школах є укриття – туди теж б’ють невипадково. Поблизу одного із навчальних закладів 24 травня поранено жінку. Цю інформацію окупант збирає, використовуючи безпілотники, а також надходять дані від навідників, - сказав Сергій Гайдай.

Він зазначив, що житловий масив обстрілюють безперервно, тому дістатися до місця загибелі людини вкрай складно.

За словами Гайдая, вчора, 24 травня, у старих районах міста загинуло ще двоє людей, та поранення отримали ще четверо.

Загалом за 24 травня шестеро загиблих та вісім поранених. Одній жінці довелося ампутувати ногу, - пояснив він.

Він додав, що окупанти ведуть наступ на Сєвєродонецьк за підтримки артилерії. Проте за добу було відбито дев'ять атак окупантів, знищено три танки, вісім артилерійських систем, 18 одиниць бойової броньованої техніки, спеціальний броньований автомобіль та одну одиницю іншої автомобільної техніки.

Своєю чергою підрозділи ППО збили оперативно-тактичний безпілотний авіаційний комплекс "ZALA" та шість БпЛА типу "Орлан-10".

Нагадаємо, раніше повідомляли, що найближчими днями росія планує кинути усі сили на оточення та захоплення Сєвєродонецька у Луганській області.

Читайте також