Окупанти обстріляли Харківщину: є загиблі та поранені (фото)

На Ізюмщині тривають бої
Важливо
Окупанти обстріляли Харківщину: є загиблі та поранені (фото)
Обстріл Харківщини, фото Telegram
13 Травня 2022, 12:16
читать на русском

Російські окупанти пошкодили гуманітарний штаб, приміщення РАЦСу, частину поліклініки та будівля швидкої допомоги в Дергачах Харківської області, в результаті чого загинуло дві людини, ще четверо - поранені.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

 Найбільших обстрілів окупантів зазнали Дергачі, на жаль, 2 людей загинули, 4 поранені. Росіяни пошкодили гуманітарний штаб, приміщення РАЦСу, частину поліклініки, будівля швидкої допомоги, - сказав Олег Синєгубов.

Він зазначив, що минулої доби, 12 травня, окупанти завдали ракетного удару по території Харківського аеропорту. Обійшлося без постраждалих.

Протягом доби окупанти обстріляли Салтівку, в результаті - троє постраждалих. Також трьох людей поранено у Золочівській громаді, а в Балаклії - двоє постраждалих.

У селі Шебелинка Ізюмського району загорілася десять вантажівок та покрівля ангару, в який влучив ворожий снаряд. Загинуло троє людей, ще п'ятеро - постраждали.

На Харківському напрямку окупанти спроб наступу не робили. Тривають бої на Ізюмщині. Наші Збройні Сили тримають позиції та відбивають ворога! - додав він.

Нагадаємо, на Харківщині щодня фіксують людські втрати та руйнування, зокрема, від застосування заборонених видів зброї

Читайте також