Окупанти обстріляли населений пункт на Донбасі

Внаслідок обстрілу пошкоджено сільськогосподарські угіддя та дорогу
Головне
Окупанти обстріляли населений пункт на Донбасі
Військовослужбовець, війна Фото: УНІАН
6 Серпня 2021, 09:38
читать на русском

Протягом минулої доби, 5 серпня, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню.

Як повідомляє пресслужба Штабу операції Об'єднаних сил, зокрема, поблизу Галицинівки ворог обстріляв околиці населеного пункту з артилерійських систем 122-го калібру. Внаслідок обстрілу було пошкоджено сільськогосподарські угіддя та дорогу.

Біля Авдіївки російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У напрямку населеного пункту Південне окупанти здійснювали обстріл з великокаліберних кулеметів. А поблизу Водяного найманці застосовували станкові протитанкові та ручні протитанкові гранатомети. Неподалік Золотого-4 ворог вів обстріл з ручних протитанкових гранатометів.

Станом на 7 годину ранку, 6 серпня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано. Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил і дотримуються режиму припинення вогню, - кажуть у Штабі.

Нагадаємо, 5 серпня у районі Красногорівки бойовики РФ відкривали вогонь по наших захисниках з протитанкових гармат, а також обстріляли населений пункт Красногорівка. Внаслідок обстрілу російсько-окупаційних військ був тяжко поранений місцевий житель, пошкоджена жила п'ятиповерхова будівля та цивільний автомобіль.

Читайте також