Окупанти обстріляли звільнені території України

Частина Київської області знеструмлена
Окупанти обстріляли звільнені території України
Російські солдати Фото: Getty Images
15 Квітня 2022, 17:22
читать на русском

Російські окупанти обстріляли звільнені території Київської, Чернігівської та Сумської областей.

Про це повідомила уповноважена Верховної ради з прав людини Людмила Денісова в Telegram.

Рашистська армія загрожує життю та безпеці жителів Київської, Чернігівської та Сумської областей – ворог здійснює обстріли звільнених територій. У ніч з 14 на 15 квітня у Києві пролунало декілька потужних вибухів. Частина Київської області знеструмлена, - сказала Людмила Денісова.

Вона зазначила, що вчора, 14 квітня, під ворожий вогонь потрапила територія Охтирського району на Сумщині. Внаслідок обстрілу пошкоджено будинки мирних жителів у селі Попівка.

Своєю чергою Чернігівщину ворог обстрілює третій день.

13 квітня близько опівдня російські військові відкрили вогонь по українській території поблизу села Грем’яч Новгород-Сіверського району Чернігівської області. Там розташований один із прикордонних пунктів України. Учора загарбники поцілили в один з приватних будинків в районі Городні Чернігівської області. Попередньо, удару було завдано з тактичного ракетного комплексу "Точка-У", - пояснила вона.

Денісова додала, що сьогодні окупанти атакували позиції прикордонників у Чернігівській області. Вони застосували міномети.

Нагадаємо, в Луганській області російські солдати з різних видів озброєння продовжують обстріли Сєвєродонецька, Рубіжного, Кремінної, Лисичанська, Новодружеська, Попасної, Гірського та Золотого.

Читайте також

1