Окупанти по радіо поширили новий фейк про здоров'я Зеленського (відео)

Ворог здійснив кібератаку на сервери і мережі радіостанцій TAVR Media
Окупанти по радіо поширили новий фейк про здоров'я Зеленського (відео)
Володимир Зеленський / Фото: president.gov.ua
21 Липня 2022, 14:40
читать на русском

Російські окупанти зламали радіостанції і розповсюдили недолугий фейк про те, що нібито президент України Володимир Зеленський перебуває у реанімації.

Про це повідомили у радіогрупі TAVR Media. Насправді інформація про проблеми зі здоров’ям президента не відповідає дійсності.

Своєю чергою ворог здійснив кібератаку на сервери і мережі радіостанцій TAVR Media та поширив фейк про погіршення стану здоров’я Зеленського.

Там пояснили, що відповідні служби працюють над розв'язанням проблеми після ворожої кібератаки.

Жодна інформація про проблеми із здоров’ям президента України Володимира Зеленського не відповідає дійсності, - наголосили в TAVR Media щодо контенту, який розповсюдили після злому.

Напередодні в мережі опублікували відео, де можна почути, як в радіоефірі говорять про нібито погіршення стану здоров’я Зеленського і те, що його обов’язки виконує спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

TAVR Media належать радіостанції Хіт FM, Kiss FM, Radio ROKS, Radio Relax, Мелодія FM, Наше Радіо, Classic Radio, Radio Jazz, Радіо Байрактар.

Нагадаємо, що в України оприлюднили список зі ста Телеграм-каналів, які мімікрують під українські та публікують фейки і дезінформацію.

Читайте також

1