Окупанти порушили 11 разів режим "тиші" і вбили українського бійця

Росіяни обстріляли дві цивільні інфраструктури
Головне
Окупанти порушили 11 разів режим "тиші" і вбили українського бійця
Війна на Донбасі, снайпер Фото: Міноборони
8 Квітня 2021, 19:25
читать на русском
Російські окупанти порушили 11 разів режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілів загинув  український військовослужбовець.

Про це повідомляє пресслужба штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

Російсько-окупаційні війська продовжують вести обстріли позицій українських захисників з метою подальшого звинувачення у порушенні режиму припинення вогню. З початку цієї доби зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації, з яких 9 по позиціях українських захисників та 2 обстріли цивільної інфраструктури, - ідеться в повідомленні.

Так, неподалік населених пунктів Піски та Водяне, що на Приазов’ї, ворог відкривав вогонь з артилерійських установок 122-го калібру, мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї. Поблизу населеного пункту Широкине ворог використовував великокаліберні кулемети, а біля селища Невельське - зі станкових протитанкових гранатометів.

Внаслідок ворожого вогню військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення, несумісні з життям, - зазначили в ООС.

Читайте також

Нагадаємо, що 8 квітня Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку на Донбас, де нагородив українських захисників державними нагородами та цінними подарунками.

1