Втрати на Донбасі: окупанти вбили українського захисника та поранили воїна ООС

8 квітня зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню
Важливо
Втрати на Донбасі: окупанти вбили українського захисника та поранили воїна ООС
Війна на Донбасі Фото: radiosvoboda.org
8 Квітня 2021, 09:33
читать на русском

Російсько-окупаційні війська обстріляли українські позиції неподалік населених пунктів Піски та Водяне, що на Приазов’ї. Внаслідок обстрілу один український захисник поранений, ще один - отримав смертельне поранення.

Про це повідомляється у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил.

Зазначається, що 7 квітня неподалік селищ Піски та Опитне російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го та 120-го калібру, а біля населених пунктів Гнутове, Широкине, Талаківка та Водяне ворог використовував гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

В результаті обстрілів один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав осколкове поранення. Воїну оперативно надано першу медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу.

Читайте також

8 квітня, за даними ООС, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню, з яких 4 - по позиціях українських захисників та один - обстріл цивільної інфраструктури.

Так, неподалік населених пунктів Піски та Водяне, що на Приазов’ї, ворог відкривав вогонь з артилерійської установки 122-го калібру, мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї. Внаслідок ворожого вогню військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення, несумісні з життям, - розповіли у Штабі.

Повідомляється також, що в районі населеного пункту Водяне противник здійснив артилерійський обстріл цивільної інфраструктури.

Нагадаємо, глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук вважає, що потрібно бути готовим до будь-чого, хоч Росія і не почне війну.

Читайте також наш матеріал: Чи чекає на Україну повномасштабна війна з Росією

1