Зеленський назвав кількість загиблих українських воїнів за час "режиму тиші"

Тільки цього року на Сході було вбито 24 захисники
Зеленський назвав кількість загиблих українських воїнів за час "режиму тиші"
Війна на Донбасі (Фото: штаб ООС)
7 Квітня 2021, 08:37
читать на русском

Під час режиму "тиші", який діє з 27 липня 2020 року, внаслідок обстрілів на Донбасі було вбито 28 воїнів, з них 24 цього року.

Про це у Твіттері повідомив президент України Володимир Зеленський.

Твіт Зеленського

Тільки з 26 березня ми втратили вісьмох наших солдатів. Кожен день війни коштує нам життя мужніх, патріотично налаштованих людей, які повинні будувати майбутнє України, - написав президент.

Читайте також


Нагадаємо, із 27 липня на Донбасі, згідно з домовленістю Тристоронньої контактної групи, встановлено режим повного і всеосяжного припинення вогню.

12 жовтня в інтерв'ю для британської програми ВВС HARDtalk Володимир Зеленський (Володимир Зеленський - досьє) заявив - якщо йому не вдасться закінчити війну на Донбасі, значить потрібно, щоб "прийшла інша людина", яка здатна це зробити.

У Офісі президента України заявляють, що режим тиші на Донбасі зберіг життя десяткам українських воїнів.

Наприкінці березня радник української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Олексій Арестович заявив, що з початку року в зоні проведення операції Об'єднаних сил загинув 21 військовий.

За його словами, з початку дії так режиму тиші на Донбасі в зоні ООС загинули 45 українських військових.

З 27 липня минулого року - 45 убитих, 317 поранених українських військовослужбовців. Це 2020-й рік. А з початку цього року - 21 убитий. Це вже враховано з тими, хто загинув 26 березня, і 75 поранених, - сказав він.

1