Окупанти ракетами атакували Кривий Ріг та Запоріжжя: є жертви

У Запоріжжі пошкоджено 62 будинки
Окупанти ракетами атакували Кривий Ріг та Запоріжжя: є жертви
Російська військова техніка Фото: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/photos
25 Травня 2022, 09:43
читать на русском

Сьогодні зранку, 25 травня, російські окупанти завдали ракетних ударів по Кривому Розі Дніпропетровської області та Запоріжжі.

У пресцентрі Запорізької ОВА в Telegram повідомили, що загинула одна людина, та троє отримали поранень внаслідок обстрілів по Запоріжжі.

Наразі відомо щодо однієї загиблої та трьох поранених внаслідок вранішніх ворожих обстрілів м. Запоріжжя. Тільки в приватному секторі міста, за попередньою інформацією, відомо щодо 62 пошкоджених будинків, - йшлося в повідомленні.

Своєю чергою голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко в Telegram зазначив, що зранку ворог завдав три ракетні удари по Кривому Розі.

Ніч знову була суцільною повітряною тривогою. На ранок ворог наніс три ракетні удари по Кривому Рогу. Поцілили у промислове підприємство. Серйозні руйнування. Інформацію по постраждалим уточнюємо, - сказав Валентин Резніченко.

Також голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук пояснив, що окупанти по місту вдарили зі сторони Херсонщини.

Під артилерійський обстріл потрапило місто Апостолове у Криворізькому районі. Зокрема, ворог вдарив по околицях населеного пункту, було пошкоджено лінію електропередач. Ніхто з людей не постраждав.

Також вночі з "Ураганів" було обстріляно Широківську й Апостолівську громади. Постраждалих серед людей немає.

Нагадаємо, рятувальники 23 травня закінчили розбір пошкоджених внаслідок авіаударів рашистів будівель у селищі Десна в Чернігівській області. Було знайдено тіла 87 загиблих.

Читайте також