Олена Зеленська: Росія не зупиниться, доки не знищить нас

Перша леді закликала світ не звикати до війни
Олена Зеленська: Росія не зупиниться, доки не знищить нас
Олена Зеленська Фото: https://president.gov.ua
7 Червня 2022, 14:06
читать на русском

Дружина президента України Олена Зеленська закликала світ не звикати до війни в Україні, бо тоді вона не закінчиться.

Про це вона сказала в інтерв'ю американському телеканалу АВС, передає пресслужба глави держави.

Мені дуже хочеться, щоб весь світ, і американці також, не звикали до цієї війни. Так, від вас вона далеко, довго триває, і від неї можна втомитися, але, будь ласка, не звикайте, тому що якщо всі звикнуть, ця війна не закінчиться ніколи. Не звикайте до болю. І коли ви починаєте думати, що для цієї війни можуть бути якісь причини, це означає, що ви в зоні російської пропаганди. Будьте уважними, чуйте правду, – сказала перша леді.

Зеленська зазначила, що рашисти вирішили знищити українців і не будуть зупинятися на окупації окремих територій нашої країни:

Ми не готові поступатися своїми територіями. Не можна втратити свої території та бути спокійними надалі. Агресор не зупиниться на частині нашої території, не зупиниться, доки не знищить нас. Тож у нас немає вибору – ми повинні боротися за свою незалежність.

На її думку, російські солдати вдаються до руйнувань і насильства, адже мета росії "знищити все те, що робить нас українцями й відрізняє від них".

Нагадаємо, днями Олена Зеленська розповіла, як довго не бачилася з чоловіком від початку війни і як змінилась їхня родина за цей час.

1