Зеленська розповіла, чи змінились стосунки з чоловіком під час війни

За словами першої леді, президент живе на роботі
Зеленська розповіла, чи змінились стосунки з чоловіком під час війни
Олена Зеленська / Фото: president.gov.ua
23 Травня 2022, 15:16
читать на русском

Перша леді Олена Зеленська розповіла, як довго не бачилася з чоловіком від початку війни і як змінилась їхня родина за цей час.

Як зазначила дружина президента в інтерв'ю українським журналістам, їхня родина, як багато українських сімей, зараз роз‘єднана.

Він (президент України Володимир Зеленський - ред.) живе на роботі. Ми його майже не бачимо. Два з половиною місяці ми взагалі не бачилися, спілкувалися тільки телефоном, - каже перша леді.

За її словами, останнім часом у їхньої родини нарешті з’явилося кілька можливостей побути разом, зокрема через публічні заходи.

І я вам також вдячна за цю можливість, тому що ми зараз проводимо час разом. Побачення в ефірі. Це така чудова нагода попити разом чаю, - каже подружжя.

При цьому Зеленська розповіла, що й наразі в їхній сім'ї панує лад і за цей час їхня родина не змінилась.

Не можу сказати, що наша родина дуже змінилась. Ми тримаємося, все добре, в нашій родині так само лад. На жаль, ми не можемо посидіти, повечеряти всією родиною, поговорити про всі справи, - сказала вона.

Водночас президент каже, що вони з дружиною вечеряють разом віртуально — щодня розповідають, хто і що мав на вечерю. Як і всі, вони очікують, коли вже можна буде об'єднатися.

Нагадаємо, 20 травня 2022 року минуло три роки з дня інавгурації президента Володимира Зеленського, яким наразі захоплюється весь світ. Він став символом стійкості та свободи, а також потрапив в потрібне місце в потрібний час.

Читайте також