Омбудсманка вигнала з роботи свого донбаського представника за бійку у ресторані

Відповідному рішенню передувала службова перевірка
Омбудсманка вигнала з роботи свого донбаського представника за бійку у ресторані
Людмила Денісова та Павло Лисянський (фото: facebook.com/pavllis)
11 Грудня 2020, 16:09
читать на русском

Після проведення службової перевірки щодо інциденту, який стався 5 грудня між представником омбудсмана на Донбасі Павлом Лисянським та охоронцем готельного комплексу "Монарх", представника звільнили із займаної посади.

Про це повідомила уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова у Facebook.

Денісова розповіла, що службову перевірку щодо інциденту, який стався між її представником з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Лисянським та охоронцем у Святогірську, закінчили.

Відсьогодні його звільнено з займаної посади, - написала омбудсманка.

Читайте також

Зазначимо, що 6 грудня у мережі з'явилось відео, де Лисянський побився з охоронцем. Між чоловіками виникла суперечка після того, як працівник готельного комплексу попросив донецького представника покинути приміщення. Лисянський відповів, що піде, як доп'є. Своєю чергою працівник попередив, що викличе правоохоронців. Згодом суперечка переросла у бійку.

7 грудня Денісова повідомила, що Лисянського відсторонили від роботи на посаді після інциденту у Святогірську. Омбудсманка також ухвалила рішення про проведення службової перевірки щодо чоловіка. Вона пообіцяла, що за результатами службового розслідування будуть вжиті відповідні заходи реагування.

1