ОПЗЖ припинила своє існування в Одеській облраді - фото

18 депутатів увійшли до групи "Наш дім Україна"
ОПЗЖ припинила своє існування в Одеській облраді - фото
Фракція ОПЗЖ (Фото: УНІАН
26 Березня 2022, 21:25
читать на русском

В Одеській обласній раді "Опозиційна платформа - За життя" припинила своє існування, відповідне повідомлення підписали всі 24 її члени.

Про це повідомили в  пресслужбі Одеської обласної ради в Facebook.

На виконання указу президента України від 19.02.2022 року №153/2022 "Щодо призупинення діяльності окремих політичних партій", фракція "Опозиційна платформа - За життя" в Одеській обласній раді прийняла рішення про припинення своєї діяльності, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що 18 депутатів увійшли у новостворену депутатську групу "Наш дім Україна", головою якої став Князь Хачатрян, а заступником голови — Костянтин Дядіністов.

Група створена з метою об'єднання зусиль депутатів навколо ідеї миру, відстоювання державного суверенітету і територіальної цілісності України у зв’язку зі збройною агресією російської федерації, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, раніше п'ять народних депутатів заявили про вихід із фракції "Опозиційна платформа - За життя".

15 березня Верховна Рада позбавила їхнього колегу Іллю Киву мандата народного депутата.

А  працівники ДБР провели обшуки у низки народних депутатів від фракції ОПЗЖ, які незаконно перетнули або планували перетнути державний кордон України. У нардепів Рабіновича, Волошина та Чорного вилучили зброю і велику кількість готівки.

Читайте також наш матеріалОПЗЖ розбігається з підмоченою гідністю

Читайте також

1