ОПЗЖ розбігається з підмоченою гідністю

Маріанна Антонюк

журналістка

ОПЗЖ розбігається з підмоченою гідністю
Фракція ОПЗЖ (Фото: УНІАН
16 Березня 2022, 19:28
читать на русском
Що робити, аби гідра "русского міра" не розрослася заново

Нардепа Киву вже, пишуть, позбавили мандату. Ще четверо нардепів написали заяви на вихід з фракції. Рабінович з компанією зібралися за кордон з грошима і зброєю, аж тут їх заскочило ДБР. Медведчук утік. ОПЗЖ розбігається.

Зовсім недавно ми практично те саме спостерігати - коли тікав Янукович і масово сипалися організації Партії регіонів у самих регіонах. Тоді ми погралися в толерантність, ПР мутувала в ОПЗЖ (прям як численні штами вірусу грипу чи ковіду), війна на нашому Сході стала майже замороженим конфліктом, у щоденне мовлення увійшло словосполучення "анексований Крим".

Потім у гідри повідростали голови - шуфричі, бойки, рабіновичі, по три на місці кожної зрізаної - і все вибухнуло о 5 ранку 24 лютого 2022-го.

Я не знаю, як цього не допустити знов. Хіба буває "забагато демократії" - адже вона або є, або нема? Чи все-таки буває? Не знаю. Але в нашій новій реальності кожен сєпар, кожен ватник, кожен "совок", кожен москаль, кожен любитель "рускава міра" має упісюватися від страху пікнути про свої імперські замашки на Україну.

Сьогодні вони, здається, вже почали. І не треба їм співчутливо пропонувати памперси. Хай так і ходять - із підмоченою гідністю. Тобто без неї.

Читайте також

1